Zelfgemaakte kipkerrie salade
Kip, Snel klaar
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 2 stuks kippenbout
- 2 el Griekse yoghurt
- 1 stronkje roodlof
In Huis
- 2 blokje kippenbouillon
- 1000 ml kokend water
- 1 el mayonaise
- 2 tl kerriepoeder
- 7 gram bieslook
Recept stappen
- Verwarm het water samen met de bouillonblokjes.
- Kook de kip ongeveer 20-25 minuten tot deze helemaal gaar is. Maak ondertussen de saus.
- Meng de yoghurt samen met de mayo, kerriepoeder en wat zout en peper naar smaak. Hak de bieslook fijn en roer het door het sausje.
- Haal de kip uit de bouillon en pluk met twee vorken uit elkaar. Laat afkoelen en meng vervolgens door het sausje.
- Snij de roodloof in kleine stukjes en serveer bij de kipkerrie salade en eventueel een toastje.