Zeebaarsfilet met tomatensalsa
Voorgerecht
- Totale tijd minuten

Ingrediënten
In de box
- 400 gram cherrytomaatjes
- 1 stuks banaansjalot
- 4 stuks zeebaarsfilet
In Huis
- 2 el olijfolie extra vierge
- 1 el balsamicoazijn
- naar smaak citroensap (mag uit flesje)
- 10 gram basilicum
- 10 gram peterselie
- 1 teen knoflook
- om te bakken olie
Recept stappen
- Snij de cherrytomaatjes in kleine blokjes en snipper de banaansjalot.
- Maak de dressing van de olijfolie extra vierge, balsamicoazijn en citroensap. Pers de knoflook en snij de basilicum en peterselie fijn. Voeg toe bij de tomaten en banaansjalot en hussel het geheel goed door elkaar.
- Dep de zeebaars droog en bestrooi met zwarte peper en zout en verwarm olie in een koekenpan. Bak als de olie goed warm is de zeebaars eerst hoog (ca. 3 min) op de huid en daarna kort (ca. 1 min) op de andere kant.
- Serveer de zeebaars samen met de tomatensalsa.
- Eet er wat aardappeltjes of rijst bij als je het als hoofdgerecht wilt eten.