Zeebaars uit de Oven met Geroosterde Yacon en Roodlof
Vis
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 250 gram yacon
- 4 stuks zeebaars
- 4 struikjes roodlof
- 1 zakje peterselie
- 1 stuks rode peper
In Huis
- olie om te bakken
- 1 stuks citroen
- 1 tl honing
Recept stappen
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Snij de yacon in plakken en leg ze op een bakplaat. Besprenkel met olie, honing, zout en peper. Rooster 20 minuten in de oven.
- Bestrooi de zeebaarsfilets met zout, peper en citroenrasp. Leg de filets de laatste 10 minuten bij de yacon in de oven.
- Snij de roodlof in kwarten en bak ze in een koekenpan met wat olie en rode peper (fijngesneden) tot ze licht gekarameliseerd zijn.
- Serveer de zeebaars met de geroosterde yacon en roodlof en garneer met fijngehakte peterselie en een kneepje citroensap.