Zalmtaart met cherrytomaat en bieslook
Vis
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 400 gram cherrytomaten
- 400 gram zalm
- 10 gram bieslook
In Huis
- 100 ml yoghurt
- 1 el bloem
- 1 pak diepvriesbladerdeeg
- 3 eieren
- 1 el olijfolie (extra vierge)
Recept stappen
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Vet de taartvorm in en bestuif met de bloem.
- Snijd de cherrytomaten doormidden en verwijder het zaad. Snijd in kleine stukjes. Hak de bieslook grof.
- Schep de stukjes zalm, tomaatjes en bieslook door elkaar. Breng op smaak zout en peper. Verdeel de vulling over de deegbodem.
- Klop de eieren los met de yoghurt. Breng op smaak met zout en peper. Giet over de vulling.
- Bak de taart in 30 minuten gaar en goudbruin in de oven.
- Haal de taart uit de oven. Laat een beetje afkoelen. Bestrooi met wat zout en peper en serveer.