Za'atar gehaktballetjes met yoghurtdip
Rund, Lam, Snel klaar, Bijgerecht
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 1 stuks ui
- 400 gram lams-rundergehakt za'atar gekruid
- 1 bosje dille, kervel, peterselie
- 250 gram Griekse yoghurt
In Huis
- 2 teentjes knoflook
- olijfolie om in te bakken
- scheut olijfolie extra vierge
- 2 el citroensap (uit een flesje)
Recept stappen
- Snijd de ui en de knoflook fijn. Meng dit met het gehakt en kneed heel goed door. Draai er balletjes van.
- Verhit olijfolie in een braadpan en bak de balletjes rondom bruin en gaar.
- Maak de yoghurtdip. Snijd de peterselie, kervel en dille fijn en meng met de yoghurt, scheut olijfolie en citroensap en breng op smaak met zout en peper.
- Serveer de gehaktballetjes met de yoghurtdip.
- Ook lekker met gegrilde groenten erbij