Yoghurt dip uit de oven met kruiden en groenten
Vegetarisch
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 200 gram Skyr bio
- 100 gram crème fraîche
- 1 teentje knoflook
- 0.5 bosje dille
- 0.5 bosje munt
- 0.5 bosje peterselie
- 100 gram Stockâlde Fryske kaas
- 1 stuks rogge vloerbrood
- 1 stuks regenboogwortel
- 1 stuks jonagold appel
Recept stappen
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Hak de knoflook, dille, munt en peterselie fijn. Rasp de Stockalde Fryske kaas grof.
- Meng de skyr, crème fraîche, knoflook, dille, munt en peterselie in een ovenschaal. Breng op smaak met zout en peper.
- Zet de dip 10-15 minuten in de oven tot hij licht bubbelt.
- Snijd de rogge vloerbrood in sneetjes, de wortel in plakjes en de appel in dunne schijfjes.
- Serveer de warme yoghurt dip met sneetjes brood, plakjes wortel, appel en spinazie.