Dit is ons receptenarchief t/m 2023. Heb je al een box? Log in met je bestaande e-mailadres in de Crisp app om ‘m daar te beheren.

Yoghurt dip uit de oven met kruiden en groenten

Vegetarisch

  • Totale tijd minuten
Crisp 2023 Weekbox Inspiratiekrat LR

Ingrediënten

In de box

  • 200 gram Skyr bio
  • 100 gram crème fraîche
  • 1 teentje knoflook
  • 0.5 bosje dille
  • 0.5 bosje munt
  • 0.5 bosje peterselie
  • 100 gram Stockâlde Fryske kaas
  • 1 stuks rogge vloerbrood
  • 1 stuks regenboogwortel
  • 1 stuks jonagold appel
icon package

Recept stappen

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Hak de knoflook, dille, munt en peterselie fijn. Rasp de Stockalde Fryske kaas grof.
  3. Meng de skyr, crème fraîche, knoflook, dille, munt en peterselie in een ovenschaal. Breng op smaak met zout en peper.
  4. Zet de dip 10-15 minuten in de oven tot hij licht bubbelt.
  5. Snijd de rogge vloerbrood in sneetjes, de wortel in plakjes en de appel in dunne schijfjes.
  6. Serveer de warme yoghurt dip met sneetjes brood, plakjes wortel, appel en spinazie.