Wild van Wild rookworst met knolselderij-aardappelpuree en rode kool
Varken
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 800 g Knolselderij
- 600 g Aardappelen
- 2 stuk(s) Rookworst
- 2 zakje(s) Rode kool
- 75 g Creme fraiche
In Huis
- Peper en zout
Recept stappen
- 1. Snij de wortels van de knolselderij en schil. Snij hem in blokjes van 2cm.
- 2. Schil de aardappels en snij in even grote stukken. Zet op in gezouten water en kook gaar in 15-20 minuten.
- 3. Zet de rookworst in de verpakking op in een pannetje water en laat ca. 20 minuten opwarmen. Zorg dat het water niet gaat koken.
- 4. Warm de rode kool zachtjes op in een pannetje.
- 5. Pureer de aardappels en knolselderij met een staafmixer mooi glad. Roer de crème fraîche erdoor en maak op smaak met peper en zout.
- 6. Serveer de puree met de rode kool en de wilde worst.
- <br>Let op: Je hebt vaker crème fraîche en knolselderij nodig deze week.