Wraps met pulled beef, regenboogwortel en koolrabi
Rund
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 2 stuks ui
- 400 gram regenboogwortel
- 320 gram pulled beef
- 4 stuks tarwe wraps
- 200 gram bio yoghurt Griekse stijl
- 0.5 bosje peterselie
In Huis
- olie om te bakken
- 2 tl tijm (gedroogd)
- 1 teen knoflook
- 1 el citroensap (mag uit een flesje)
Recept stappen
- Snij de ui in dunne halve ringen. Schil en rasp de regenboogwortel.
- Verhit wat olie in een pan en bak de ui 5 minuten op middelhoog vuur. Voeg de pulled beef toe en warm dit nog 5-7 minuten door. Breng op smaak met tijm, peper en zout.
- Hak de peterselie en knoflook fijn. Meng de Griekse yoghurt met de knoflook, citroensap, peterselie, peper en zout.
- Verwarm de wraps kort in een droge pan of magnetron.
- Beleg de wraps met pulled beef, geraspte regenboogwortel en yoghurtsaus. Rol ze strak op en serveer direct.