Warme aardappelsalade met spekbokking en een romige kruidendressing
Vis
- Totale tijd minuten

Ingrediënten
In de box
- 800 gram Doré aardappels
- 2 zakjes winterpostelein
- 2 pakjes spekbokking
- 150 ml crème fraîche
In Huis
- 2 el bieslook
- 2 el kervel
Recept stappen
- Stoom de aardappelen in de schil gaar (in ca. 20 minuten, hangt af van de grootte). Giet af en snijd ze in hapklare stukken. Houd warm.
- Meng de zure room met de gesnipperde bieslook en de gesnipperde kervel. Breng op smaak met peper en zout. Schep de room met kruiden door de aardappels.
- Beleg een grote platte schaal met wat winterpostelein. Verdeel er de gedresste aardappels over. Verdeel de spekbokkingfilets over de aardappels en bestrooi met wat peper en zout. (let op; de bokking is ook al behoorlijk zout!)