Verse pasta met tomaatjes, rucola en knoflook
Vegetarisch
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 10 stuk(s) Cherrytomaatjes
- 2 teentje(s) Knoflook
- 100 g Rucola
In Huis
- 2 el Gedroogde tomaatjes
- 100 ml Groentebouillon
- snufje(s) Chilivlokjes
- om te bakken Olie
- naar smaak Peper en zout
Recept stappen
- Halveer de cherrytomaatjes. Snijd de gedroogde tomaatjes fijn. Hak de knoflook fijn.
- Verhit de bouillon samen met de cherrytomaatjes, de gedroogde tomaatjes, de chilivlokjes en de knoflook.
- Laat 10 minuten zachtjes trekken. Kook de pasta volgens gebruiksaanwijzing. Giet af.
- Verwarm de olie in een koekenpan en schep er de warme pasta door. Giet de bouillon door een zeef. Schep de tomaatjes etc. door de pasta.
- Schep er als laatste de rucola door. En naar smaak eventueel wat zout en peper.