Verse pasta met hotdog, puntpaprika, venkel en cherrytomaten
Snel klaar
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 2 stuks puntpaprika
- 1 stuks venkel
- 4 stuks hotdog
- 400 gram cherrytomaten
- 2 stuks lente ui
- 2 pak verse pastaschelpen
In Huis
- 2 teentjes knoflook
- om te bakken olijfolie
- 500 ml water
- 100 gram kaas
Recept stappen
- Snij de paprika in repen en de venkel in ringen. Hak de knoflook fijn, snij de hotdog in dikke plakken van 3 cm en de cherrytomaten in vieren. Verwarm olijfolie in een grote pan en bak de paprika en venkel 5 minuten. Voeg knoflook toe en bak een minuut mee. Voeg de hotdog en cherrytomaten toe en bak nog eens ca. 5 min. Breng op smaak met peper. Hou warm.
- Zet in de tussentijd een andere pan op met kokend water en kook de verse pasta in ca. 2 min gaar.
- Hak de lente ui. Voeg de pasta en lente ui in de pan met hotdog en groente en meng goed. Haal de pan van de vuur en wacht 5 min met de deksel op de pan. Rasp in de tussentijd de kaas.
- Serveer de hotdog pasta met geraspte kaas.