Venkelworst in roomsaus met pasta
Varken
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 1 rode ui
- 4 stuk(s) venkelworst
In Huis
- 25 gram boter
- 1 el olijfolie om te bakken
- 150 ml slagroom
- 300 gram pasta naar keuze
- Geraspte Parmezaanse kaas (om te serveren)
Recept stappen
- Snipper de ui. Haal het vel van de worst en verkruimel de worst zo klein mogelijk.
- Verhit boter en olie in een koekenpan en bak de ui zachtjes aan totdat hij zacht begint te worden. Voeg de verkruimelde worst toe en bak deze 2 minuten mee. Breng op smaak met peper en zout. Schenk de room erbij en laat op halfhoog vuur een beetje indikken. Roer af en toe.
- Bereid de pasta volgens gebruiksaanwijzing. Giet af en roer de roomsaus erdoor. Serveer onmiddellijk met de geraspte Parmezaanse kaas.
- <br>Tip: Serveer met een eenvoudige salade