Vegaburger met maiskolven en koriander-chiliboter
Vegetarisch
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 4 stuk(s) maiskolven
- 1 stuk(s) coeur de boeuf tomaten
- 2 el peterselie
- 4 stuk(s) vega hamburger
- naar smaak rustiek breekbrood
In Huis
- 1 stuk(s) limoen
- 1 stuk(s) rode peper
- 2 el koriander
- 100 g boter
- naar smaak peper en zout
Recept stappen
- Rasp de limoen, verwijder het zaad van de rode peper en hak zeer fijn en hak de koriander.
- Meng vervolgens voor de kruidenboter de boter (op kamertemperatuur) met de geraspte limoen, rode peper, koriander, zout en peper. Zet in de koelkast om op te stijven.
- Kook de maiskolven in water met wat zout in ca. 5-10 munten gaar.
- Snij de tomaten in stukjes en hak de peterselie. Meng tomaten, peterselie, peper en zout.
- Bereid de vegaburgers volgens gebruiksaanwijzing. Verdeel de burgers over vier borden. Leg er wat van het tomaatmengsel op.
- Serveer er de maiskolven bij met een klontje kruidenboter erop.
- Lekker met een geroosterd of gegrild breekbroodje.