Vegacurry van de Pastafabriek met salade van bonen en mais
Kant en klaar van de Pastafabriek
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 4 porties vegacurry met rijst (kant en klaar)
- 1 stuks limoen
- 1 stuks peen
- 1 blik zwarte bonen
- 1 potje maiskorrels
- 3 takjes koriander
- 2 stengels lente-ui
In Huis
- 3 el olijfolie
Recept stappen
- Verwarm de maaltijden volgens instructie op de verpakking (oven, magnetron of zachtjes in een pan).
- Rasp de schil van 1 limoen en hou apart. Pers het sap. Schil de peen en snij in hele kleine blokjes, of rasp als je dat lekkerder/makkelijker vindt. Meng limoensap en peen in een slabak. Voeg wat zout toe en laat even intrekken.
- Doe de bonen en mais in een vergiet, spoel af en laat uitlekken. Voeg vlak voor het serveren samen met 3 el olijfolie extra vierge bij de peen. Hak de koriander fijn en voeg toe (hou eventueel wat apart voor garnering). Snij de lente-ui in ringen en voeg toe. Breng eventueel nog op smaak met peper en wat zout.
- Extraatje voor de kinderen: yoghurt toe! Of een schepje in de curry als het wat te pittig voor ze is.