Tosti met Wilde weide kaas en gekaramelliseerde sjalot
Lunch
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 1 stuks sjalot
- 8 sneetjes houthakkers maanzaad
- 200 gram Wilde weide kaas
In Huis
- olie en boter om te bakken
- 1 el suiker
- 1.5 el balsamico azijn
- naar smaak roomboter
Recept stappen
- Snij de sjalot in ringen. Verhit olie en een klont boter in een kleine koekenpan en fruit de ui 2 minuten op middelhoog vuur. Voeg de suiker en balsamico-azijn toe en roer door. Draai het vuur zacht en laat ca. 15 min pruttelen.
- Snij voor ieder twee boterhammen en besmeer deze met roomboter aan de buitenkant. Beleg een van de twee boterhammen met de kaas en maak tosti’s in het tosti-ijzer of in de pan.
- Serveer de tosti samen met de gekaramelliseerde sjalot.