Dit is ons receptenarchief t/m 2023. Heb je al een box? Log in met je bestaande e-mailadres in de Crisp app om ‘m daar te beheren.

Tomaten-basilicumgazpacho van Abma met rijkelijk belegde pizza

Vegetarisch

  • Totale tijd minuten
Wk 40 pizza margherita met courgette venkel mozza en gazpacho van Walter

Ingrediënten

icon package

Recept stappen

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Haal de pizza uit de diepvries om even te laten rusten.
  2. Verwijder het hart en loof van de venkel en snij in zo dun mogelijke plakjes. Doe hetzelfde met de courgette. Hussel in een mengkom met wat olie, peper en zout. Beleg de pizza’s ermee.
  3. Snij de mozzarella in plakjes en halveer de cherrytomaatjes. Verdeel de mozzarella en cherrytomaatjes over de pizza’s. Bak de pizza volgens aanwijzing op de verpakking.
  4. Serveer intussen de soep (koud, want het is Gazpacho) met voor ieder een theelepeltje zure room**.
  5. GOED OM TE WETEN: Deze pizza’s zijn op weg naar jou ontdooid. Dit is niet erg, ze zijn heel koud gebleven (max 6 graden). Ze kunnen bij ontvangst gewoon weer de diepvries in.