Toast met gebakken champignons
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 2 stuk(s) sjalot
- 2 bakje(s) champignons
- 6 takje(s) peterselie
In Huis
- 2 el boter
- 1 tl tijmblaadjes
- 1 teentje(s) knoflook
- 8 stuk(s) boterham
- naar smaak peper en zout
Recept stappen
- Snipper de sjalotjes en snijd de champignons in plakjes.
- Hak de peterselie fijn.
- Verhit de boter in een koekenpan en bak hierin de champignons aan op hoog vuur.
- Voeg als de champignons beginnen te slinken de sjalotjes en tijmblaadjes toe.
- Pers de knoflook erboven uit en breng verder op smaak met zout en peper. Bak nog enkele minuten tot ook de sjalotjes zacht zijn.
- Bestrooi met peterselie en schep om.
- Rooster het brood en besmeer met boter. Verdeel er de champignons over en serveer.