Thaise kalfs-auberginecurry met rijst, paksoi
Rund
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 200 g Basmatirijst
- 700 g Kalfscurry
- 2 stuk(s) Paksoi
- 1 el Peterselie
In Huis
- Olie om te bakken
- 1 teentje(s) Knoflook
- naar smaak Peper en zout
Recept stappen
- 1. Zet 50 gram rijst pp op in 150 ml water. Breng aan de kook en laat in 10 minuten zachtjes gaar koken.
- 2. Doe de kalfscurry in een pannetje en warm langzaam door.
- 3. Snij het witte deel van de paksoi in stukjes en het blad in repen. Bak eerst de stukjes stronk in een beetje olie in een wok. Pers de knoflook en voeg toe, roerbak even mee en voeg daarna het blad van de paksoi toe. Laat slinken, maak op smaak met peper en zout.
- 4. Snij wat peterselie fijn.
- 5. Serveer de curry met rijst en paksoi en garneer met peterselie.
- <br>Let op: Je hebt meerdere keren peterselie nodig.