Thaise garnalen
Vis
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 24 stuk(s) Grote garnalen
- 4 blaadje(s) Basilicum
In Huis
- 2 stuk(s) Limoen
- 2 el Vissaus
- 1 el Bruine suiker
- 2 el Plantaardige olie
- 3 teentje(s) Knoflook
- 1 stuk(s) Rode peper
Recept stappen
- 1. Meng vissaus, limoensap en bruine suiker. Roer totdat de suiker is opgelost. Verwijder zaad en zaadlijsten van de rode peper en snij in stukjes.
- 2. Verhit de olie in de wok of koekenpan. Voeg de garnalen toe en roerbak totdat ze oranje en gaar zijn. Voeg de knoflook en rode peper toe en roerbak zachtjes minder dan een minuut. De knoflook mag niet bruin worden. Voeg saus toe en bak totdat alles goed bedekt is met de saus en het geheel een beetje kleverig wordt.
- 3. Snij de basilicum fijn. Bestrooi met de basilicum en dien meteen op.
- <br>Tip: lekker als voorgerecht bij de viscurry.