Tagliatelle met raapstelen
Vegetarisch
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 1 bosje(s) Raapstelen
In Huis
- 300 g Verse tagliatelle
- 1 stuk(s) Gedroogde rode peper
- 1 teentje(s) Knoflook
- 4 el Olijfolie
- naar smaak Parmezaanse kaas
- naar smaak Peper en zout
Recept stappen
- Kook de pasta al dente volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- Verwijder de wortels van de raapstelen en was goed. Hak de raapstelen grof.
- Hak de knoflook en het rode pepertje fijn.
- Verwarm 1 eetlepel olie in een grote pan en bak de knoflook samen met het rode pepertje op laag vuur zachtjes een beetje aan. Kort want de knoflook mag niet bruin worden.
- Giet de pasta af. Doe de pasta met de rest van de olie en de raapstelen terug in de pan en schep door. Laat even doorwarmen zodat de raapstelen kunnen slinken en goed warm worden. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met de Parmezaanse kaas.
- Tip: lekker met een salade van mozzarella, tomaat, basilicum.