Stamppot wortelpeterselie en winterpostelein met blokjes paneer
Vegetarisch
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 2 zakje(s) Winterpostelein
- 2 pakje(s) Paneer
- 400 g Wortelpeterselie
- 1000 g Aardappelen kruimig
- 175 ml Creme fraiche
In Huis
- 1 tl Kerriepoeder
- 1 tl Paprikapoeder
- 1 el Sojasaus
- om te bakken Olijfolie
- naar smaak Peper en zout
Recept stappen
- Schil de aardappels en de wortelpeterselie en snij in stukjes van gelijke grootte. Zet op in een pan met water en zout en kook gaar in 15 minuten.
- Snij de paneer in blokjes van 1 bij 1 cm. Bestrooi ze met een beetje zout, peper, de kerriepoeder en de paprikapoeder.
- Verhit in een koekenpan wat olie (maak het flink heet!) en bak daarin de blokjes paneer mooi bruin.
- Blus af met de sojasaus, hussel even goed om en houd warm.
- Was ondertussen de winterpostelein met behulp van een slacentrifuge.
- Giet de aardappels en wortelpeterselie af en stamp fijn met de crème fraiche. Maak op smaak met peper en zout en roer er voorzichtig de winterpostelein door.
- Serveer direct met de paneer.