Stamppot groene groenten met feta en een eikenbladsalade
Vegetarisch
![Wk 34 stamppot groene groente](https://dekrat.imgix.net/uploads/images/recipes/wk-34-stamppot-groene-groente.jpg?auto=compress%2Cformat&crop=focalpoint&fit=crop&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=480&q=40&w=960&s=c350a5e3f4c72e8521774778ea08b5fd)
Ingrediënten
In de box
- 4 stamppot groene groenten feta
- 1 krop eikenbladsla
- 1 peer
- 100 gram walnoten
In Huis
- 1 el balsamico azijn
- 2 el olijfolie extra vierge
Recept stappen
- Optie 1: verwarm de oven voor op 180 graden. Verwijder het plasticfolie, dek af met aluminiumfolie of schep in een afdekbare ovenschaal en dek af. Verwarm gedurende 20-25 minuten in de oven.
- Optie 2: prik gaatjes in de folie en verwarm 3 minuten op de hoogste stand van de magnetron.
- Optie 3: warm zachtjes op in een pan (let op dat het niet aanbrandt!).
- Maak een salade erbij: was de krop eikenbladsla en scheur in stukken. Was 1 peer en snij in stukjes. Maak een dressing van 1 el balsamico, 2 el olijfolie extra vierge en peper & zout naar smaak. Meng met de sla en peer. Strooi de walnootjes erover.
- Serveer de stamppot met de salade.