Spruitjes in kerrieroomsaus
- Totale tijd minuten
![Maaltijdbox gevuld met seizoensgebonden producten](https://dekrat.imgix.net/uploads/images/recipes/De_Krat_20180830-Vegetarisch-Krat-01.jpg?auto=compress%2Cformat&crop=focalpoint&fit=crop&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=480&q=40&w=960&s=1c6aa5d7062da1c508328926ed371895)
Ingrediënten
In de box
- 500 g Spruiten
- 1 stuk(s) Ui
- 1 stuk(s) Prei
- 50 ml Room
In Huis
- 300 g Rijst
- 3 teentje(s) Knoflook
- 2 el Olie om te bakken
- 1 el Kerriepoeder
- 1 tl Mosterd
Recept stappen
- 1. Kook de rijst volgens gebruiksaanwijzing. Kook de spruitjes gedurende 10 minuten.
- 2. Snipper de ui. Maak de prei schoon en snij in dunne ringen. Hak de knoflook.
- 3. Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin de ui aan totdat deze goudbruin is. Voeg de prei en de knoflook toe en fruit 1 minuut mee. Voeg de kerrie, mosterd en 150 ml water toe. Voeg de beetgare spruitjes en de room toe. Warm alles nog even door en serveer met de rijst.
- <br>Tip: Voeg voor een iets pittiger gerecht wat sambal toe.