Spitskool salade met radijs, Mekkertaler geitenkaas en yoghurtsausje
Vegetarisch
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 800 gram spitskool
- 1 bosje radijs
- 1 stuks peen
- 100 ml Griekse yoghurt
- 1 el peterselie
- 100 gram Mekkertaler geitenkaas
In Huis
- 1 el mayonaise
- 1 tl kerriepoeder
- 0.5 tl knoflookpoeder
- 1 tl witte wijnazijn
- 1 tl mosterd
Recept stappen
- Snij de spitskool in dunne reepjes. Was de radijs en snij in plakjes. Schil de peen en rasp deze met een grove rasp.
- Meng de yoghurt met de mayonaise, kerriepoeder, knoflookpoeder, azijn, mosterd en peterselie.
- Snij de geitenkaas in kleine blokjes.
- Meng de spitskool, peen en radijs met de dressing en strooi de geitenkaas erover heen.
- De salade is goed te gebruiken bij het avond eten als bijgerecht.