Speltpasta met broccoli en champignonsaus
Vegetarisch
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 1 ui
- 400 gram kastanjechampignons
- 500 gram broccoli
- 100 ml crème fraîche
In Huis
- 2 teentjes knoflook
- 200 ml groentebouillon
- 1 el mosterd
- 300 gram speltpasta
Recept stappen
- Kook of stoom de broccoli beetgaar. Spoel af onder koud stromend water en laat uitlekken.
- Snipper de ui. Verhit de olie in een pan en fruit de ui en knoflook glazig.
- Voeg de kastanjechampignons toe en bak tot ze bruine randjes krijgen.
- Schenk de bouillon bij de paddenstoelen en laat inkoken tot ongeveer de helft. Voeg vervolgens de crème fraîche en mosterd toe en laat nog 1-2 minuten zachtjes doorkoken.
- Schep vlak voor het opdienen de broccoli door de saus en warm nog even goed door. Serveer met de speltpasta.