Spaghetti met tomaten-mozzarellasaus
Vegetarisch
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 1 takje(s) Oregano
- 2 bol(len) Mozzarella
- 3 takjes Basilicum
- 500 gram Verse spaghetti
In Huis
- 1 el Olijfolie (extra vierge)
- 2 teentje(s) Knoflook
- 800 g Gepelde tomaten
- 1 tl gedroogde oregano
- 1 mespunt Chilivlokken
- naar smaak Peper en zout
Recept stappen
- Verhit de olijfolie in een pan met dikke bodem.
- Pers de knoflook erboven uit en bak 30 sec.
- Voeg de gepelde tomaten, chilivlokken, oregano en de helft van de basilicum toe.
- Laat 15 min koken tot een mooie tomatensaus.
- Roer de saus door een roerzeef en doe terug in de pan.
- Breng op smaak met peper en zout.
- Kook de spaghetti volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking al dente.
- Trek grote stukken van de mozzarella en leg in de saus.
- Laat op laag vuur nog ca 8 min zachtjes koken tot de mozzarella-stukken zacht zijn geworden maar nog wel als stukken te herkennen zijn.
- Bestrooi de tomatensaus met de rest van de basilicum en serveer met de spaghetti.