Spaghetti met courgette, paprika en geitenkaas
Vegetarisch
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 1 stuk(s) bolcourgette (zappho)
- 1 bakje(s) cherrytomaatjes
- 1 handje(s) Rucola
- 100 g Geitenkaas
In Huis
- 400 g Spaghetti
- 2 el Olijfolie (extra vierge)
- 2 teentje(s) Knoflook
- 3 takje(s) Verse basilicum
Recept stappen
- Kook de spaghetti beetgaar in water met wat zout volgens de gebruiksaanwijzing.
- Snij de bolcourgette in dunne plakken en dan in dunne reepjes.
- Pel en hak de knoflook.
- Halveer de tomaatjes.
- Pluk de blaadjes van de basilicum.
- Snij de rucola heel grof.
- Verhit de olijfolie in een koekenpan. Bak de knoflook zachtjes kort aan. Voeg de tomatenblokjes toe en stoof in circa 5 minuten een beetje zacht. Voeg de courgettesliertjes en verse basilicum toe. Stoof circa 1 minuut mee.
- Giet de spaghetti af en schep terug in de pan met een beetje van het kookvocht. Voeg het courgettemengsel en de rucola toe en schep om.
- Leg op een schaal en brokkel er wat geitenkaas over.