Spaghetti carbonara met andijvie en vegetarische speckjes
Vegetarisch
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 200 g Vegetarische speckjes
- 400 g Spaghetti
- 600 g Andijvie
- 2 stuk(s) Eieren
- 150 g Geraspte kaas
In Huis
- naar smaak Peper en zout
Recept stappen
- Bak de speckjes in een diepe hapjespan tot ze lekker bruin zijn.
- Kook de spaghetti gaar volgens aanwijzingen op de verpakking.
- Snij de andijvie in dunne reepjes, was en sla droog.Voeg de andijvie toe aan de speckjes en bak even mee tot het geslonken is.
- Meng de eieren in de kom met de helft van de kaas.
- Giet de spaghetti af en bewaar in een maatbeker circa 250 ml kookvocht (bij 4p).
- Doe de speckjes en andijvie bij de spaghetti, roer goed door (de pan moet niet meer op het vuur staan).
- Roer dan snel het eiermengsel samen met ca. 200 ml (bij 4p) kookvocht. Kijk of je het smeuïg genoeg vindt en voeg anders nog wat kookvocht toe.
- Maak op smaak met peper en zout en dien direct op met de rest van de geraspte kaas.