Sloppy Joe van Bloempie met frisse ijsbergsalade
Rund
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 600 g Sloppy Joe gehaktvulling
- 1 krop(pen) Ijsbergsla
- 400 g Gemengde tomaten
- 1 stuk(s) Komkommer
- 4 stuk(s) Bloempie broodje
In Huis
- 3 el Mayonaise
- 2 el Yoghurt
- 1 tl Azijn
- 1 tl Mosterd
- naar smaak Suiker
- naar smaak Peper en zout
Recept stappen
- Verwarm de oven voor op de hoogst mogelijke stand, liefst 250 graden.
- Verwarm de Sloppie Joe gehaktvulling langzaam in een steelpannetje.
- Maak een dressing voor de sla van mayonaise, yoghurt, azijn, mosterd, (klein beetje) suiker, zout en peper.
- Snij de ijsbergsla in repen, snij de tomaat in stukken en snij de komkommer in blokjes.
- Meng de sla met tomaten, komkommer en de dressing.
- Als de oven echt goed op temperatuur is doe je de broodjes er 3 minuten in (blijf erbij of zet een wekker zodat ze niet per ongeluk verbranden want de oven is nu heel heet!).
- Vul de broodjes met de Sloppy Joe vulling en serveer met de sla.