Scholvispakketje met cherrytomaatjes en zeekraal
Vis, Voorgerecht
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 4 stuks scholfilets
- 4 takjes dille
- 400 gram cherrytomaatjes
- 150 gram zeekraal
In Huis
- 1 stuks citroen
- olie om te bakken
Recept stappen
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Dep de vis goed droog en verdeel over vier vellen folie (zie tip). Bestrooi de vis met wat zout en peper.
- Snij de citroen in plakjes en leg op elk stukje vis een plakje citroen en een takje dille. Maak het pakketje goed dicht en zorg dat er nog wat lucht bij de vis zit. Plaats de pakketjes voor de zekerheid in een ovenschaal, voor het geval dat het gaat lekken.
- Verdeel de cherrytomaatjes in een ovenschaal en besprenkel met olie, zout en peper.
- Plaatst zowel de vispakketjes, als de tomaten 15-20 minuten in de oven en check af en toe.
- Blancheer de zeekraal kort in een pannetje kokend water.
- Verdeel de vispakketjes over de borden en verdeel de zeekraal over de vis. Serveer samen met de warme cherrytomaatjes.
- Als je alleen bakpapier in huis hebt, kun je dit ook gebruiken. Zorg er wel voor dat je genoeg gebruikt zodat het papier niet open springt in de oven, want dan is het stoomeffect weg. Maak er eventueel een aardappel- wortelpeterseliepuree bij en serveer als hoofdgerecht.