Salade van peen, koolrabi en courgette met verse gemberdressing
Vegetarisch
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 1 rode peper
- 1 paarse koolrabi
- 1 winterpeen
- 1 courgette
- 15 gram koriander
In Huis
- 2 cm gember
- 4 el vissaus
- 120 ml limoensap
- 1 el bruine suiker
- 2 plakken mihoen
- 20 gram gebakken uitjes
- 1 handje tuinkers
- 50 gram gezouten pinda's
Recept stappen
- Schil en rasp de gember. Maak de gemberdressing door de gember, vissaus, limoensap en bruine suiker te mengen. Proef en verdun zo nodig met wat water. Zet koel weg.
- Bereid de mihoen volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- Verwijder zaad en zaadlijsten van de rode peper en hak fijn. Snij de koolrabi, peen en courgette julienne m.b.v. de keukenmachine of een julienne dunschiller. Meng met de dressing.
- Verdeel de mihoen over vier borden en verdeel er de salade over. Strooi er de koriander, gebakken uitjes, tuinkers, pinda's en rode peper over en serveer.