Salade met gepocheerde leng
Vis
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 200 g Sperziebonen
- 2 struik(en) Witlof
- 75 g Rucolamelange
- 4 stuk(s) Lengfilet
- 1 el Karnemelk
- 1 stuk(s) Sjalot
- 2 takje(s) Dragon
In Huis
- 200 g Cherrytomaatjes
- 750 ml Visbouillon
- 3 el Mayonaise
- naar smaak Peper en zout
Recept stappen
- 1. Snij de sperziebonen aanstukken en kook ze beetgaar in water met wat zout.
- 2. Snij de witlof fijn en meng met de rucola. Halveer de tomaatjes en meng door de sla. Laat de sperziebonen afkoelen en leg ze erbij.
- 3. Breng de bouillon aan de kook en leg de lengfilets erin. Draai het vuur laag zodat het vocht tegen de kook aan blijft. Laat 8 minuten pocheren.
- 4. Meng de mayonaise en karnemelk. Snipper het sjalotje zeer fijn en meng door de mayonaise. Knip wat blaadjes dragon erboven en roer door. Breng op smaak met peper en zout.
- 5. Leg de lengfilets op de salade en schenk er wat van de dressing overheen.
- <br>Tip: ook lekker met gebakken aardappelen erbij!