Runderburgertjes met salade en landbrood
Rund, Snel klaar
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 1 stuks landbrood
- 1 stuks ui
- 4 stuks runderhamburgers
- 250 gram cherrytomaatjes
- 1 bakje mini buffelmozzarella
- 1 zakje rucola-mosterdblad mix
In Huis
- boter om te bakken
- 3 el olijfolie extra vierge
- 1 el balsamicoazijn
- 1 tl mosterd
Recept stappen
- Verwarm de oven voor op 180 graden. Besprenkel de korst van het landbrood met wat water en bak in 8-10 minuten af.
- Snipper de ui en zet weg in een bakje water voor ca. 15 minuten.
- Verwarm wat boter in een koekenpan en bak de burgers in ca. 8 minuten rondom bruin en gaar.
- Maak ondertussen in een slabak een vinaigrette met de olijfolie extra vierge, balsamicoazijn en mosterd en breng op smaak met zout en peper.
- Was en snij de cherrytomaatjes door de helft. Laat de mozzarella uitlekken. Was de rucola-mosterdblad mix met behulp van een slacentrifuge. Meng alles met de ui door de dressing.
- Serveer de runderburgertjes met de salade en het brood.
- Het landbrood van de Veldkeuken is zeer geschikt om te dopen in de jus!