Rookworstomelet op krokant brood
Varken
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 150 gram varekensrookworst
- 4 stuks eieren
- 1 stuks landbrood
In Huis
- 1 el melk
- olie om te bakken
- 1 el mosterd (optioneel)
Recept stappen
- Snij de rookworst in dunne plakjes.
- Klop de eieren los met de melk in een kom.
- Verhit een beetje olie in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de plakjes rookworst 2-3 minuten tot ze licht krokant zijn. Haal ze uit de pan en zet apart.
- Giet het eimengsel in de pan en laat het rustig bakken op laag vuur. Verdeel de plakjes rookworst over de omelet terwijl deze nog zacht is. Bak de omelet tot deze volledig gestold is.
- Snij ondertussen het landbrood in plakjes en rooster ze in een broodrooster tot ze knapperig zijn.
- Snij de omelet in stukken en serveer met de krokante sneetjes landbrood (zie Tip).
- Lekker met een beetje mosterd erbij voor extra smaak!