Roerei op toast met zeekraal, waterkers en tomaatjes
Lunch
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 8 sneetjes meergranen desem
- 6 stuks eieren
- 1 stuks witte ui
- 200 gram gekleurde tomaatjes
- 40 gram waterkers
- naar smaak zeekraal
In Huis
- scheutje melk (optioneel)
- om te bakken olie
- mayonaise naar smaak
Recept stappen
- Snij twee sneetjes brood per persoon en rooster even in de broodrooster (of onder de grill).
- Kluts de eieren in een kom. Voeg zout, peper en eventueel een scheutje melk toe en meng goed.
- Snij de ui in halve ringen. Halveer de tomaatjes.
- Verwarm olie in een koekenpan. Bak de ui ca. 5 minuten op middel hoog vuur, tot deze goud bruin is.
- Schenk de geklutste eieren bij de ui en laat op laag vuur stollen. Blijf roeren en schep regelmatig om.
- Beleg de broodjes met wat mayonaise, waterkers, roerei, zeekraal en de tomaatjes. Breng op smaak met peper en zout.