Rode curry met kip en kokos en broccoli met soja, limoen en nigellazaad
Kant en klaar
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 4 porties rode curry met kip en kokos
- 1 stuks broccoli
- 2 stuks lente-ui
- kneepje limoensap
- 1 bakje nigellazaad (zwart)
In Huis
- klont boter
- 1 el sojasaus
Recept stappen
- Verwarm de kant en klare maaltijden met behulp van de magnetron of zachtjes in een pan.
- Breng een laagje water aan de kook. Snij de steel van de broccoli in plakjes en verder in roosjes. Kook in 4 minuten beetgaar.
- Snij de lente-ui in ringetjes.
- Giet de broccoli af en meng met een klont boter, een eetlepel sojasaus, kneepje limoensap en een deel van de lente-ui. Bestrooi met het zwarte nigellazaad.
- Garneer de curry met de rest van de lente-ui en serveer de groenten erbij.
- Is de kip te pittig voor de kinderen? Bak in een koekenpannetje in wat olie de vegakipstukjes krokant. Wij moeten het kind nog tegenkomen die deze knapperige vegakip niet lekker vindt 😊.