Risoni met groene groenten van Uit de Keuken van Maass met witte asperges en aardbeien toetje
Kant en klaar van Uit de Keuken van Maas
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 4 portie risoni met groene groenten
- 600 gram asperges wit
- 2 stuks venkel
- 100 gram cherrytomaatjes
- 1 bakje aardbeien
- 4 el crème fraîche
In Huis
- snufje zout
- snufje suiker
- naar smaak olijfolie
- naar smaak azijn
- naar smaak mosterd
Recept stappen
- Verwarm de maaltijden in de magnetron of in een pan.
- Als je wil: Schil de asperges, zet ze op met een snufje zout en suiker, breng ze aan de kook, draai na 5 minuten het vuur uit en laat nog 5 minuten verder garen. Geen tijd, doe het dan een andere dag en maak bij de risoni een simpel venkelslaatje** met wat olie, azijn, mosterd, peper en zout. Als je nog tomaatjes over hebt zijn die er ook lekker in.
- EN! Lekker als toet, heerlijke Hollandse aardbeien. Als het goed is heb je ook voor iedereen nog wel een lepeltje crème fraîche.