Rigatoni met aubergine, tomatensaus en burrata
Vegetarisch
- Totale tijd minuten
![Gemakskrat Vega Voorlopig Komt Een Nwe](https://dekrat.imgix.net/uploads/images/recipes/Gemakskrat-Vega-voorlopig-komt-een-nwe.jpg?auto=compress%2Cformat&crop=focalpoint&fit=crop&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=480&q=40&w=960&s=87a0f7801c83cc792a78e21db2830ffc)
Ingrediënten
In de box
- 2 stuk(s) Aubergine
In Huis
- 400 g Rigatoni
- 4 el Olie om te bakken
- 3 teen Knoflook
- 600 g Gepelde tomaten
- 100 g Burrata
- naar smaak Verse basilicum
- naar smaak Zeezout
- naar smaak Peper uit de molen
Recept stappen
- 1. Kook de pasta volgens gebruiksaanwijzing al dente.
- 2. Snij de aubergines in blokjes van ca. 1 cm. Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de blokjes 2 minuten aan. Breng op smaak met peper en zout.
- 3. Knijp de knoflook erboven uit en bak samen 4 minuten. Voeg de tomaten toe en breng aan de kook. Draai het vuur naar half en laat de saus nog ca. 5 min. zachtjes koken.
- 4. Scheur 100 g burrata in stukjes en doe in de saus. Laat smelten. Check op peper en zout. Meng de saus met de pasta. Verdeel over 4 borden en serveer met de rest van de burrata in stukken en wat vers basilicumblad erover.