Quinoa-boerenkool-geitenkaassalade
Vegetarisch
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 200 gram voorgesneden boerenkool
- 2 el Abma's olie (tijm, rozemarijn en oregano)
- 200 gram verse geitenkaas
In Huis
- 200 gram quinoa
- 3 el pijnboompitten
- 2 stuks bosui
- 1 stuks citroen (rasp & sap)
Recept stappen
- Bereid de quinoa volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- Kook de boerenkool in ca. 15 minuten gaar in een klein beetje water.
- Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan.
- Snij de bosui fijn.
- Meng in een ruime kom de citroenrasp en -sap, olijfolie van Abma's, pijnboompitten en bosui.
- Check of de quinoa gaar is. Mix nog warm door de dressing in de kom. Schep de boerenkool erdoor. Breng op smaak met zout en peper en brokkel de geitenkaas erboven.