Pulled pork pie van Pom Pie met Spaanse bietensoep en een salade
Varken
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
Recept stappen
- Zet de oven aan op 180 graden, haal de pie’s uit de bakjes en zet op een bakplaat gedurende 20-22 minuten in de oven (als oven al is voorverwarmd 18 minuten).
- Warm de soep zachtjes op.
- Maak de salade: Meng in een slakom 1 el azijn, 1 tl mosterd, snufje suiker, 1 el mayonaise, 3 el olie, zout en peper tot een dressing.Snij de roodlof in de lengte doormidden, verwijder eventueel het hart, en snij in halve ringen. Snij ca. 50 gram Chinese kool** in fijne reepjes. Was een kwart krop sla** en snij in repen. Schil ca. 100 gram van de yacon** snij in stukjes en voeg toe. Voeg allemaal bij de dressing. Knip een deel van de bieslook erbij en meng. Bewaar wat bieslook om de soep mee te garneren.
- De soep kan warm en koud gegeten worden. Wij vinden het nu niet meer de tijd voor koude soep, maar het is aan jou!