Pulled pork pie met aardappel-preisoep en lof-peen slaatje
Varken, Snel klaar
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 4 stuks pulled pork pie
- 2 stronkje lof
- 1 stuks peen
- 10 gram bieslook
- 10 gram peterselie
- 2 bak aardappel-preisoep
In Huis
- 1 tl mosterd
- 1 el witte wijnazijn
- 2 el olijfolie extra vierge
Recept stappen
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Haal de pie’s uit de foliebakjes en zet op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak 18 minuten in de oven.
- Maak in een slakom een dressing van de mosterd, witte wijnazijn en olijfolie extra vierge, peper en zout. Verwijder het hart van de lof en snij in halve ringetjes. Rasp de peen. Meng door de dressing. Hak de peterselie en bieslook fijn. Bewaar een beetje ter garnering van de soep, meng de rest door de salade.
- Warm de soep op in een steelpannetje.
- Garneer de soep met de peterselie en bieslook en serveer met de pie’s en salade.