PLNT vissticks met ovenkrieltjes en coleslaw
Vegetarisch, Snel klaar
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 2 bakje ovenkrieltjes met tijm en rozemarijn
- 500 gram witte kool
- 1 stuks peen
- 150 gram yoghurt
- 2 bak PLNT vissticks
- 10 gram peterselie
- 2 tl Karwijzaad
In Huis
- 3 el mayo
- 2 tl Dijon mosterd
- 1 el citroensap (mag uit een flesje)
- olie om te bakken
Recept stappen
- Verwarm de oven voor op 140 graden.
- Haal de folie van de kant-en-klare krieltjes (of doe ze in een ovenschaal). Verwarm ca. 15/20 minuten in de oven.
- Snij de witte kool in zo dun mogelijke sliertjes. Schil en rasp de peen. Doe in een slakom en voeg wat zout toe. Kneed een minuut lang met je handen, dan worden de groenten lekker zacht.
- Maak een dressing van yoghurt, mayo, mosterd, citroensap en peper. Meng bij de gemasseerde groenten.
- Verwarm olie in een koekenpan en bak de PLNT vissticks in ca. 8 minuten warm en knapperig.
- Hak de peterselie fijn en roer, samen met het karwijzaad, door de coleslaw. Check nog een keer op zout.
- Serveer de coleslaw met de PLNT vissticks en krieltjes met wat mayo.