Penne tomatensaus met aubergine van leQRpuur met Beemster belegen en little gem-roodlof slaatje
Snel klaar, Kant en klaar
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 1 pak penne wit
- 2 potjes tomatensaus met aubergine van leQRpuur
- 2 stronkjes roodlof
- 2 kropjes little gem
- 1 zakje peterselie
- 120 gram Beemster belegen
In Huis
- 3 el olijfolie extra vierge
- 1 el witte wijnazijn
- 1 tl mosterd
Recept stappen
- Breng een ruime pan gezouten water aan de kook. Kook de penne gaar volgens de instructie op de verpakking.
- Verwarm de saus zachtjes in een pannetje.
- Maak een simpele vinaigrette in een slakom. Bijvoorbeeld 3 el olijfolie extra vierge, 1 el witte wijnazijn, 1 tl mosterd en peper en zout. Verwijder het kontje en hart van de roodlof en snij in halve ringetjes. Snij 2 kropjes little gem in reepjes. Doe in de slakom.
- Hak de peterselieblaadjes.
- Verdeel de pasta met de tomatensaus over de borden, rasp de kaas erover en garneer met de peterselie. Serveer met de little gem-roodlof sla.