Dit is ons receptenarchief t/m 2023. Heb je al een box? Log in met je bestaande e-mailadres in de Crisp app om ‘m daar te beheren.

Penne runderstoofvlees met gebakken bospeen en paksoi Van Kooc

Kant en klaar

  • Totale tijd minuten
Wk 15 only pasta penne stoofvlees ragu FP

Ingrediënten

In de box

  • 4 porties penne runderrookvlees
  • 1 paksoi
  • 300 gram bospeen

In Huis

  • 2 knoflooktenen
icon package

Recept stappen

  1. Bereid de penne runderrookvlees volgens de verpakking.
  2. Snij de paksoi en wat bospeen in stukjes. Hak de knoflook fijn. Roerbak eerst de peen en voeg als deze bijna gaar is de paksoi en knoflook toe. Bak nog een paar minuten mee. Serveer bij de ragout.
  3. Je kunt eventueel wat kaas over de ragout raspen.