Penne met cavalo nero en gegrilde paprika
Vegetarisch
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 2 stuk(s) Paprika
- 1 stuk(s) Ui
- 400 g Palmkool
In Huis
- naar smaak Peper en zout
- 1 teentje(s) Knoflook
- om te bakken Olie
- snufje(s) Gedroogde chilipeper
- 400 g Pasta
- naar smaak Parmezaanse kaas
Recept stappen
- Grill eerst de paprika. Verwarm de oven voor op de hoogste grillstand. Verwijder zaad en zaadlijsten van de paprika's en snij in stukken.
- Leg de paprika onder de gril en grill tot er zwarte blazen ontstaan. Laat afkoelen, verwijder het vel en bestrooi met peper en zout. Hou apart.
- Snipper de ui en pers de knoflook. Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de ui en knoflook in ca. 5 minuten glazig.
- Voeg de gedroogde peper en de palmkool beetje bij beetje toe en roerbak totdat de palmkool geslonken is.
- Kook de pasta volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking. Giet goed af en meng door de palmkool.
- Schep de gegrilde paprika erdoor en serveer met wat geraspte Parmezaanse kaas.