Dit is ons receptenarchief t/m 2023. Heb je al een box? Log in met je bestaande e-mailadres in de Crisp app om ‘m daar te beheren.

Pasta met veganballetjes in tomatensaus uit de Keuken van Maass en groene asperges

Vegetarisch, Kant en klaar van Uit de Keuken van Maas

  • Totale tijd minuten
Elleke kant en klaar pasta tomatensaus

Ingrediënten

In de box

  • 3 portie pasta met balletjes in tomatensaus Keuken van Maass
  • 500 gram groene asperges
  • 2 el peterselie
  • 45 gram sikkepit geitenkaas

In Huis

  • om te bakken olie
icon package

Recept stappen

  1. Verwarm de maaltijden volgens de instructie op de verpakking
  2. Optie 1: Asperges blancheren: Breng in een grote pan een laagje gezouten water aan de kook voor de asperges. Snij ca. 2 cm van de onderkant van de asperges en kook ze in 5 à 6 minuten beetgaar. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Optie 2: Asperges grillen: Snij ca. 2 cm van de onderkant van de asperges. Verhit een grillpan tot goed heet. Olie de asperges licht in en grill in ca. 8 min beetgaar. Breng op smaak met zout en peper.
  4. Hak wat peterselie** fijn en rasp de geitenkaas** en garneer de pasta daarmee. Serveer met de groene asperges.