Pasta met veganballetjes in tomatensaus uit de Keuken van Maass en groene asperges
Vegetarisch, Kant en klaar van Uit de Keuken van Maas
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 3 portie pasta met balletjes in tomatensaus Keuken van Maass
- 500 gram groene asperges
- 2 el peterselie
- 45 gram sikkepit geitenkaas
In Huis
- om te bakken olie
Recept stappen
- Verwarm de maaltijden volgens de instructie op de verpakking
- Optie 1: Asperges blancheren: Breng in een grote pan een laagje gezouten water aan de kook voor de asperges. Snij ca. 2 cm van de onderkant van de asperges en kook ze in 5 à 6 minuten beetgaar. Breng op smaak met zout en peper.
- Optie 2: Asperges grillen: Snij ca. 2 cm van de onderkant van de asperges. Verhit een grillpan tot goed heet. Olie de asperges licht in en grill in ca. 8 min beetgaar. Breng op smaak met zout en peper.
- Hak wat peterselie** fijn en rasp de geitenkaas** en garneer de pasta daarmee. Serveer met de groene asperges.