Dit is ons receptenarchief t/m 2023. Heb je al een box? Log in met je bestaande e-mailadres in de Crisp app om ‘m daar te beheren.

Pasta met kastanjechampignons en oesterzwam

Vegetarisch

  • Totale tijd minuten
Crisp 2023 Weekbox Inspiratiekrat LR

Ingrediënten

In de box

  • 150 gram kastanjechampignons
  • 100 gram oesterzwam
  • 125 gram crème fraîche
  • 10 gram peterselie
  • 100 gram oude kaas Weidevogel

In Huis

  • 300 gram pasta
  • olie om te bakken
  • klontje boter
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 stuks sjalot
icon package

Recept stappen

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Snij de kastanjechampignons en oesterzwammen in reepjes.
  3. Verwarm olie en een klontje boter in een koekenpan. Wanneer de boter gesmolten is voeg je de kastanjechampignons en oesterzwam toe. Voeg zout toe en bak de paddenstoelen gaar.
  4. Snipper de sjalot en hak de knoflook fijn. Voeg aan de pan toe en bak mee. Schep de crème fraîche erdoorheen en voeg versgemalen peper toe.
  5. Giet de pasta af en meng door de paddenstoelen-roomsaus heen.
  6. Hak de peterselie en rasp de kaas. Verdeel deze nog een beetje over de borden.