Pasta met kastanjechampignons en oesterzwam
Vegetarisch
- Totale tijd minuten

Ingrediënten
In de box
- 150 gram kastanjechampignons
- 100 gram oesterzwam
- 125 gram crème fraîche
- 10 gram peterselie
- 100 gram oude kaas Weidevogel
In Huis
- 300 gram pasta
- olie om te bakken
- klontje boter
- 2 teentjes knoflook
- 1 stuks sjalot
Recept stappen
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Snij de kastanjechampignons en oesterzwammen in reepjes.
- Verwarm olie en een klontje boter in een koekenpan. Wanneer de boter gesmolten is voeg je de kastanjechampignons en oesterzwam toe. Voeg zout toe en bak de paddenstoelen gaar.
- Snipper de sjalot en hak de knoflook fijn. Voeg aan de pan toe en bak mee. Schep de crème fraîche erdoorheen en voeg versgemalen peper toe.
- Giet de pasta af en meng door de paddenstoelen-roomsaus heen.
- Hak de peterselie en rasp de kaas. Verdeel deze nog een beetje over de borden.