Pasta met gerookte makreel en groene kool
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 600 g Groene kool
- 4 filet(s) Gerookte makreel
- 200 g Penne
- 250 ml Zure room
In Huis
- 2 teen Knoflook
- 1 el Olijfolie
- naar smaak Peper uit de molen
Recept stappen
- 1. Snij de groene kool in kwarten, verwijder het hart en snij in dunne reepjes. Hak de knoflook fijn.
- 2. Fruit de knoflook heel even in de olijfolie en voeg de koolreepjes toe. Laat 15 minuten sudderen tot de kool lekker zacht is geworden.
- 3. Maak ondertussen de makreel schoon, verwijder eventuele graatjes en verdeel het visvlees in stukjes.
- 4. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en bewaar een kopje van het kookvocht. (Nb. wij vonden voor 4p 200 gram genoeg in dit specifieke gerecht maar als je grote eters aan tafel hebt kan de gebruikelijke 300 gram natuurlijk ook).
- 5. Schep de afgegoten pasta, groene kool, zure room en de vis door elkaar. Maak op smaak met flink peper uit de molen. Serveer direct.