Pasta met gerookte forel en mosterdbladpesto
Vegetarisch
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 100 g Mosterdbladsla
- 4 stuk(s) Gerookte forel
In Huis
- 50 g Pijnboompitten
- 40 g Parmezaanse kaas
- 1 teentje(s) Knoflook
- 100 ml Olijfolie
- naar smaak Peper uit de molen
- naar smaak Zout
- 500 g Spaghetti
Recept stappen
- 1. Doe de mosterdbladsla, pijnboompitten, Parmezaanse kaas, knoflook en olijfolie in een keuken-machine en hak tot een grove pasta.
- 2. Breng op smaak met zout en peper. Roer er eventueel wat extra olie door als de pesto te dik is.
- 3. Maak de spaghetti klaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- 4. Bestrooi de forelfilets met peper en zout.
- 5. Verhit wat olijfolie in een pan en bak de filets circa 4 minuten op de huidkant op middelhoog vuur.
- 6. Keer de filets en bak in nog 5 minuten gaar.
- 7. Roer de pesto door de pasta.
- 8. Serveer de pasta op een bord en bestrooi met wat Parmezaanse kaas. Serveer met de forel.