Pasta met geitenkaas-schnitzel rolletjes, courgette en cherry tomaatjes uit de oven
Varken
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 500 g cherrytomaatjes
- 4 stuk(s) varkensschnitzel
- 160 g geitenkaas
- 1 stuk(s) courgette
- 300 g spelt pasta
- 4 el olijfolie
- 2 teentje(s) knoflook
- naar smaak peper en zout
Recept stappen
- Verwarm de oven voor op 180 C.
- Zet een pan met water en ruim zout op voor de pasta.
- Halveer de tomaatjes. Snijd de courgette in de lengte 2 x doormidden en dan in blokjes van ca. 1 cm. Hak de knoflook fijn.
- Doe 4 el olijfolie in de ovenschaal. Meng de courgette en de tomaatjes in de ovenschaal. Bestrooi met de knoflook, peper en zout. Zet 20 minuten in de oven.
- Leg de schnitzel op een plank. Bestrooi de schnitzels met peper en zout en beleg met een paar plakjes geitenkaas van ca. 30 g per schnitzel. Hou een klein stukje geitenkaas apart voor de garnering. Rol de schnitzel met de kaas op en bestrooi met een beetje peper en zout.
- Kook de pasta volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking en giet af.
- Zet een koekenpan op met 1 el olijfolie en bak aan beide kanten de rolletjes voor 30 seconden aan. Zet de rolletjes even apart.
- Controleer of de courgette zacht is door er in te prikken, voordat de rolletjes op de groenten in de oven gaan.
- Leg als de courgette gaar is de rolletjes bovenop de groente en bak nog 5 minuten in de oven.
- Dien de pasta samen op met de groenten en de rolletjes. Giet de overgebleven jus uit de ovenschaal er overheen en bestrooi met nog wat brokjes geitenkaas.
- Je kan ook nog wat Italiaanse kruiden over de groenten in de oven strooien, maar zonder kruiden is dit gerecht is ook erg lekker.